Review Samsung Gear Fit 2 Pro

Ceas Samsung Gear Fit 2 Pro

Bratara fitness Samsung Gear Fit 2 Pro este o bratara inteligenta, un gadget interesant, pe care trebuie sa-l ai daca esti o persoana sportiva, personal il urmaresc de ceva vreme.

In primul rand, autonomia bateriei nu este una foarte buna, in conditiile de utilizare normala te va tine aproximativ 2 zile (3-4 zile daca folosesti modul de economisire a energiei si nu il tii sincronizat in permanenta cu telefonul).

Dupa o zi de monitorizare a pasilor prin aplicatia Samsung Health, atat cu ceasul cat si cu telefonul, in conditiile in care ceasul a stat in permanenta la mana, numarul pasilor detectati de Samsung Gear Fit2 Pro a fost mult mai mic decat al celor de pe telefon ( mentionez ca telefonul a fost tinut in buzunarul din fata a pantalonilor ).

Samsung Health
Total pasi Samsung Health
Pasi telefon Samsung Health
Statistici pasi telefon
Pasi Gear Fit 2 pro
Statistici pasi Gear FIT2 Pro

 

 

 

 

 

 

In cazul in care doriti sa va comandati o astfel de bratara, va recomand sa alegeti una marimea Large. Pe site-ul producatorului ( http://www.samsung.com/ro/wearables/gear-fit2-pro/ ) nu sunt trecute dimensiunile bratarii:

Curea mica ( Small ) dimensiunea incheieturii mainii: 125~165mm.

Curea mare  ( Large ) dimensiunea incheieturii mainii: 158~205mm.

Batara facuta din silicon si policarbonat, este extrem de usoara, cantareste doar 34 de grame si te face sa uiti ca o ai la mana. Are un ecran OLED foarte luminos si sensibil, pe care poti vedea cu usurinta toate detaliile chiar si in lumina directa a soarelui.

Deoarece bratara nu vine cu o folie de protectie inclusa, iar la momentul actual nu am gasit spre comercializare o folie pentru acest model, puteti comanda una de Samsung Gear Fit 2 ( modelul anterior ), personal am comandat una de pe AlienSurface.ro  Atentie!! Folia modelului anterior nu se potriveste pentru varianta PRO, nu acopera bratara pana in margini. Cei de la AlienSurface mi-au trimis gratuit o alta folie special pentru modelul PRO. Puteti compara imaginile mai jos.

Folie ceas smartband Samsung
Folie Alien Surface Samsung Gear FIT 2
Folie Samsung smartband
Folie Alien Surface Samsung Gear Fit 2 PRO

 

 

 

 

 

 

 

Pretul este unul destul de mare, la momentul actual il gasiti in oferta celor de la eMag unde costa 89990 Lei, redus de la 1.04999 Lei.