De ce nu fac upgrade la Samsung S8 / S8 plus

Baterie Samsung S8 plus si S7 edge

De ce nu merita sa faci upgrade la Samsung S8 / S8 plus daca detii un Samsung Galaxy S7 edge ( cateva motive personale )

Bateria! Principalul motiv pentru care nu vreau sa schimb Samsung Galaxy S7 Edge ( pe care il folosesc de aproximativ 1 an ) cu unul din ultimele modele lansate S8 sau S8 plus consta in durata de viata a bateriei. Noile modele vin cu o baterie de 3000 mAh ( S8 ) si 3500 mAh ( S8 plus ) fata de S7 edge care are un acumulator de 3600 mAh.

Intr-un test pe YouTube intre Samsung S8 Plus si S7 Edge am vazut cum S8 plus castiga batalia foarte greu, diferenta dintre ele fiind de doar 1%

Un alt motiv este camera foto, cei de la Samsung au ales sa pastreze acelasi senzor de 12 MP (f/1.7) identic cu cel de pe S7 / S7 edge, diferenta dintre cele doua modele fiind facuta de software-ul imbunatatit (S8 optimizeaza mai bine culorile si permite inregistrarea in 4k). In conditii de luminozitate scazuta, ambele telefoane se descurca aproape identic.

Procesorul lui S8 a fost imbunatatit cu doar 27% fata de cel de pe Samsung S7 ( care la momentul lansarii, procesorul lui a fost imbunatatit cu 50% fata de S6).

Consider ca S8 plus este mult prea mare pentru un telefon pe care sa-l pot folosi fara sa ma incomodeze. Daca S8 ar fi avut cel putin 3600 mAh, iar cei de la Samsung l-ar fi optimizat mult mai bine, cu siguranta nu as mai astepta lansarea lui Samsung Galaxy S9.

Comenteaza cu contul de Facebook

You may also like